četvrtak, 17 avgust 2017 08:35

alt

Bend insistira na živim svirkamaMladi japanski bend "Japalkan" svira južnoslovenske i romske pesme, spaja narodne melodije izvodeći ih na tradicionalnim duvačkim, ali i električnim instrumentima.

Prvi album "Ajde! Ajde! Ajde!" snimili su 2015. godine.

Od tada se nižu nastupi širom Japana. Bend insistira na živim svirkama, kako bi publici preneo autentičan duh i energiju Balkana."Japalkan" je ovog leta nastupio na Festivalu balkanske muzike koji je održan u Tokiju, a u junu su se njegovi članovi predstavili i u Ambasadi Srbije u tom gradu. Kažu da je za razumevanje ritma Južnih Slovena neophodno imati posebno meko srce i dušu.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

JELENA TINSKA: Eva Ras laže da ima rak! said:

...


Naša sagovornica sumnja da je poznata glumica uopšte bolesna.
- Ukoliko je bolesna, ima od čega i da se leči i da stekne kapital - prodajom trosobnog stana u skupom kvartu Beograda. Meni je žao ako je Eva Ras bolesna, ali neko ko ide na hemioterapiju, pod jedan - otpadne mu kosa, pod dva - ne sme na sunce, a Eva nam je baš preplanula. Pod tri - bolestan čovek nema snage ni za šta, a kamoli za život na farmi ili za hodanje nekoliko sati dnevno. Dakle, bez ikakvih insinuacija, pitam se ko je ovde lud - kaže Tinska, koja o „Farmi“ i Evinom učešću u tom rijalitiju misli sve najgore.
17. 08. 2017

JELENA TINSKA: Eva Ras laže da ima rak! said:

...
- Doznala sam da gospođa Ras ima veliki trosoban stan i pitam se zašto ga ne proda i kupi manji za nju samu? Od ostatka novca mogla bi da živi savršeno do kraja života, umesto da se ponižava i prodaje svoje dostojanstvo na „Farmi“.
Pružila sam joj podršku, verujući da je oštećena, sama, bez stana, bez mogućnosti da živi, ne znajući da je stambeno situirana i da ima spas. U toj peticiji koju smo sastavili Žarko Jokanović i ja iznad svega smo se borili za esnaf, za sve ljude iz umetnosti koji su kad siđu s dasaka koje život znače, zaslužili dostojanstvenu starost - kaže Jelena Tinska
17. 08. 2017

Ledy Gaga, SVA SJEBAN-a...... said:

...
I NEMOJ TI DA PLJUJES NA SRPSKI NAROD PSETO JEVREJSKO!
TO STO SI BABA NE ZNACI DA MOZES DA LAJES, POGOTOVO PROTIV SRPSKIH VREDNOSTI !

POZNATO JE DA JE SVAKO U GLODARKINOM PRISUSTVU UMRO ILI SE RAZBOLEO, SETIMO SE SAMO KAKO JE VENDI ODVELA HITNA POMOC, KAO ZBOG PELINKOVCA, MA KAKAV PELINKOVAC EVA JE TU UMESALA PRSTE!!!

NEK SE ONA SLOBODNO DRUZI SA ESTRADOM, A SAD BI MOGLA I SA NANOGICOM, POSTO JE SAMA REKLA DA BOLJE GLUMI SEKSPIRA OD GLUMACA :))17. 08. 2017

Ledy Gaga, SVA SJEBAN-a...... said:

...
EVA RAS..

OPREM DOBRO.

MADJARSKA, JEVREJSKA SPLACINA STO GOVORI NJENA GLODARSKA FACA KOJE JE HITLER TAMANIO, A SAD SE VIDI DA IH NIJE DOVOLJNO TAMANIO.

TO JE ONA STO DECENIJAMA IMA RAK, A NIKAKO DA UMRE, STO NIJE CUDNO JER NIJE IMALA NI NAJMANJI SIMPTOM (FOLIRANT).

TO JE ONA STO JE IZASLA SA FARME SVA POPISANA, POPLJUVANA, IZNAPUSAVANA I IZBLAMIRANA, TAKODJE DRZI REKORD U RIJALITIJIMA KAO NEKO KO JE DOBIO NAJNIZI PROCENA GLASOVA 3% U DUELIMA KAD JE ISPALA.

TATICA JE POCEO IZ BESA DA SE BODE U BULJU, KAD JE VIDEO KAKVOG AKRAPA JE NAPRAVIO, A SVAKO KO JE ZIVEO SA NJOM MORAO JE DA UMRE, STO DOVOLJNO GOVORI O KAKVOM DEGENERIKU JE REC!
ZNAMO DA PO NJOJ POLUPISMENE PEVALJKE MOGU DA GLUME HAMLETA (PA STO NISU?) A NANOGICU NAROD OBOZAVA ISTO KAO I TEBE.
17. 08. 2017

Ledy Gaga, kao Vila Raviojla...... said:

...

Eva Ras besna je na Nebojšu Glogovca, jer je nedavno izjavio da je žalosno što je Ceca Ražnatović Šekspir današnjice. Glumica je kolegi poručila da bi trebalo da ga bude sramota jer igra Hamleta u 50-oj godini i da je bio očajan u ulozi geja u filmu "Ustav Republike Hrvatske".
- Osobi koja se bavi visokom kulturom ne priliči da proziva pevačice koje narod obožava. On je svojim izjavama pljunuo na svoj narod. Za Cecu je pežorativno rekao da je Šekspir današnjeg vremena... Po njegovom mišljenju, on može da igra Šekspira, a Ceca ne, iako je narod obožava. Nekada sam mu davala najviše ocene na glumačkim festivalima, a sada me je razočarao.

- Moj otac je bio homoseksualac i zbog toga sa pokrićem mogu da komentarišem njegovu ulogu u navedenom filmu. Glogovac je te ljude predstavio kao idiote! Nisu jaka šminka i prenaglašenost u ponašanju ono što karakteriše homoseksualce, to je jedostavno nakaradno - rekla je glumica.
17. 08. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop