sreda, 29 jul 2015 21:07

alt

Izdvojili sumu od 80 hiljada dinara


Svadba Igora Kojića i Severine Vučković je zakazana za jesen, a kako svadba ne može da prođe bez prstena, Kojići su se uputili u zlataru.Otac i sin su izdvojili sumu od 80 hiljada dinara, iako je Seve poslednja tri puta (koliko je bila verena) nosila mnogo vredniji nakit na ruci.

- Igor i Keba su zajedno obilazili beogradske zlatare, a u jednoj su našli prsten koji im se obojici dopao. Keba je zamolio prodavačicu da im pokaže prstenje od belog zlata, a njegov sin je insistirao da to bude prsten sa tahiti biserom. Bili su oduševljeni izborom takvog nakita, a Kebi se najviše dopao jedan koji košta 80.000 dinara. Posle desetak minuta rešili su da ga kupe - kažu iz jedne beogradske zlatare za Blic.I dok novopečeni par slavi ljubav, bivši muž hrvatske pevačice se ljuti. Milanu Popoviću smeta što Severina od njihovog trogodišnjeg sina pravi "rijaliti zvezdu".


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

demona said:

...
da sam ja severina ne biih uzela taj jeftin prsten od tricavih 650€.seve daj mu pedalu kad je sirotinja,ti pucas samo na lovorne,a ovaj ti je golja,nema kintu koja tebi treba.
03. 08. 2015

... said:

...
Samo na nasim prostorima zena sa osnovnom skolom moze da dogura tako daleko
01. 08. 2015

... said:

...
Nekad su joj kupovali prstenje od desetine hiljada evra.Evo na sta je spala?
29. 07. 2015

MIMI ORLOVACA said:

...
OVAJ KEBIN SIN IZGLEDA KAO NEKA CUPIKA
29. 07. 2015

KOBAC said:

...
TAKO NAS STOLI BOJKO I ZA KEBU I ZA OVOG KEBACA I SEVERINU.NEBITNI STE ALI SKROZ
29. 07. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop