Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 12 septembar 2008 13:26

 

 

 

Dara Bubamara se okomila na Gocu Tržan jer se pronašla u njenoj izjavi da joj je muka od "pevačica koje se hvale parama izdvojenim za tašne dok narod nema šta da jede"!

 

 

Folkerka Dara Bubamara ispljuvala je Gocu Tržan, koja je nedavno izjavila kako joj je muka od marke "luj viton" i pevačica koje se hvale kako su za tašnu dale i po nekoliko hiljada evra, dok narod nema šta da jede!

 


Dara je osula paljbu na koleginicu, jer se očigledno osetila prozvanom, te je rešila da joj uzvrati udarac u intervjuu za nedeljnik "Svet".


- Prema Gocinoj logici, ako je zemlja u krizi, svi treba da se oblačimo na pijaci - rekla je Dara u tom intervjuu, i zasiktala:

 


- Čuj, našao se neko pametan da mi meri na šta da trošim pare. Ne želim da me Goca pogrešno shvati, ali komentari te vrste dozvoljeni su samo Breni i Ceci. Njima zaista može da bude muka od "luj vitona", ali ne i jednoj Goci Tržan. Pomisliću da je ljubomorna - kaže Dara.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (53)add comment
‹ First  < 2 3 4 5 6

Mirjana said:

Goca Trzan i Dara Bubamara-Novi estradni rat!
Goca da bude ljubomorna na Daru!!tja!Dara ocigledno nema ogledalo kod kuce!!!!!!Nemoze ni da prismrdi Goci i sto se glasovnih mogucnosti tice...E Daro, Daro ni jedan luj viton ti nemoze pomoci.
12. 09. 2008

Ivana said:

Goca Trzan i Dara Bubamara-Novi estradni rat!
Goca je kraljica!!I upravu je!!Bas nas zanimaju Darine markirane torbice a nemamo hleba da jedemo...Samo se hvali lopata ju nemogu da je gledam...
12. 09. 2008

xxx said:

dara -ljanka
dara jos praziluk iz bulje viri...
12. 09. 2008
‹ First  < 2 3 4 5 6

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop