subota, 31 decembar 2016 09:47

alt

Lepše mu da sedi sa strane...


Svi se pitaju kada će u Parove ući Nenad Marinković Gasttozz, a on je već u popularnom rijalitiju.

Parovi su počeli burno i uzbudlivo, a takmičari su otkrili dosta toga na samom početku. Svi se pitaju kada će ući Gasttozz, a ono što još niko nije primetio da je on tu od samog početka.

Sam Gasttozz otkriva sve o svom učešću kaže za Pulsonline.rs: - ''U Parove nisam ušao iz nekoliko prostih razloga, nudili su mi, ali meni je iskreno lepše da sedim sa strane i da režiram sve ono što se dešava u kući. Nisam odlučio ko će ući, ali drago mi je što sarađujem sa produkcijom i dajem zadatke ukućanima koje treba da rade. Za sada je jako zanimljivo, dobro ih upravljamo, očekujemo da će biti mnogo zanimljivije, ovo je tek početak.''


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (10)add comment

レディー・ガガ , アメリカ合衆国の音楽家said@ said:

...
Prvi VELIKI korak bice kad posalju tvoju NANOGICU gde joj je mesto, i kad prestane da pljuje SVOJE sve sto valja!
06. 01. 2017

gazza said@ said:

...
Ne, to si TI.
06. 01. 2017

zubba said@ said:

...
Pa sto ga onda komentarises kad ti nije bitan
06. 01. 2017

レディー・ガガ , アメリカ合衆国の音楽家 said:

...
Rekoh, Srbi će ostati upamćeni kao jedini narod koji je svesrdno, onako krajnje mazohistički, učestvovao u sopstvenom nestajanju. Da su Srbi, narod najstariji, ali i bukvalno, utrošili bar pola snage koliko troše na filozofiranja, smišljanju opravdanja za sopstvenu nesposobnost i očaravajuću inertnost, na, npr., vaspostavljanje Srbske Vojske, i vaskrs patriotizma, ne bih ja sada ovdi podsećala da postoje samo dva puta: - prvi podrazumeva oslobođenje Kosova od primitivnih hordi kavkaskih divljaka, i upis u red ( ponovo ) Naroda Feniksa, jer sve drugo bi bilo suprotno Božijoj volji, -dok je drugi put put amazonskog lenjivca, koji nema ni snage, ali pre svega volje da jezik zmiji isplazi, i kome je svejedno dal je pošao il je došao, jer u svojoj ispranoj svesti defetizam shvata kao poželjnu osobinu
05. 01. 2017

Cacaca said:

...
Na ovoj Unhappy tv već se zna ko je lud , ko zbunjen a ko korumpiran ...
05. 01. 2017

gazza said:

...
jedno veliko niko i nista
01. 01. 2017

zubba said:

...
tako me zabole racku za ovog kretena i retarda.da li je u parovima ili ce da bude u parovima.oslobodite nas ovih ljudi s dna.nije mu dosta sto mu je majka presvisla od tuge,nego gladno mu dupe para,da prodaje maglu,a da ga happy placa.
01. 01. 2017

said@ said:

...
Ali on ne povraca po stolu kao tvoja MMMMFFFFFFIIIIIIIILJLJANAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01. 01. 2017

PRDOJE said:

...
ubacite ostatak budaletina i kretena iz prethodnih parova i bicete u fulu.
01. 01. 2017

said:

...
budaletina neopevana
31. 12. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop