nedelja, 04 oktobar 2015 23:36

alt

Novi incident Jelene,Slađe i Marka


Juče se u rijalitiju Parovi, dogodio novi incident. Naime Jelena Golubović i Slađana Petrušić su se u toku noći polivale vodom i gađale jajima.Jelena i te kako ume da isprovocira, i da iz ljudi izvuče negativne stvari. U toku predprošle noći ona je polila Slađanu sa vodom, da bi joj Slađana uzvratila time što ju je gađala jajetom u glavu. Nastavile su da se međusobno gađaju, sve dok se nije umešao i Marko.

Jelena je razbila jaje po Markovoj glavi, a on je nju polio detardžentom. Rediteljka je burno reagovala, pa je uzela staklenu čašu i gađala Marka, međutim nije ga pogodila. Vidno iznervirana, nastavila je da se poliva vodom i detardžentom sa Slađanom.Ovakve situacije sve češće viđamo u vili Parova, a kako je sve to izgledalo, i ko je krivac presudite sami na osnovu zabeleženog video snimka:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

... said:

...
Najveci krivac je naravno SIZOFRENICARKA
07. 10. 2015

BOCKO said:

...
ova Sladjaje veliko djubre a glupa da nezna nista pametno reci ONA NIJE SKROZ NORMALNA DASE PRIMETITI
05. 10. 2015

m said:

...
,,ko je krivac presudite sami na osnovu zabeleženog video snimka,,moj odgovor je RRA agencija.
Sramota
05. 10. 2015

Helou said:

...
Jasno je da je krivac RRA agencija koja je nadležna za sadržaj peograma nacionalnih TV stanica da je ovo država koja ima institucije televizija koja u svojim emisijama podstiče na nasilje izgubila bi dozvolu za rad a organizatori takvog programa bi dobili krivičnu prijavu za podsticanje na nasilje i promomobisanje nasilja.
04. 10. 2015

... said:

...
Sledeci put da se mazu govn.ma.
04. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop