četvrtak, 14 april 2016 08:46

alt

Modelsica udarala i čupala rediteljkuSukobi na imanju u Lisoviću upravo su eskalirali!Tokom suđenja došlo je do opšte svađe među farmerima, a sve tokom izlaganja Jelene Golubović. Naime, rediteljka je razmenila uvrede sa pevačicom Saškom Karan, pa su se ispolivale vodom.

To je izbacilo iz takta Mikija Mećavu, koji je uz salve psovki ispolivao koleginicu, pa je i ona njega. U čitav haos umešala se i Svetlana Golubović, koja je stala u odbranu svoje kćerke. Ona je ispolivala Sašku, a pevačica joj je uzvratila psovkama.

– Marš i ti k*rvetino matora! – urlala je Saška na Svetlanu, međutim, tu sukobima nije bio kraj.

Zbog toga što je Ceca Jovanović pokušala da otme flašu iz ruke Jelenine mame, rediteljka se iznervirala i sukobila sa modelsicom, pa su se međusobno ispolivale. Međutim, Jovanovićeva je totalno poludela, pa je fizički nasrnula na Jelenu, koju je udarila i počupala.

Zbog fizičkog nasrtaja na rediteljku i preagresivnog ponašanja, Ceca Jovanović je kažnjena nedeljnim honorarom i odlaskom u izolaciju.

VIDEO OVDE - SUKOB

VIDEO OVDE - KAZNAPodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Cacaca said:

...
Sve honorare i nagradu dati kome je najpotrebnije ! Ovo je nepravda da licemjeri i asocijalni tipovi budu nagradjivani !
14. 04. 2016

zmira said:

...
ua farmi kao i u parovima ne zna se ko je veci krete i retard.
rra ukinite direktan prenos tuce i nasilja.
ove dve kuce propagiraju nasilje
14. 04. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop