sreda, 21 oktobar 2015 16:38

alt

Gadna si mi, beži! Neću da ti priđem


Gabrijela Pejčev i Semir Džanković upali su u žestoku raspravu pred drugim farmerima, a seksi Bugarka u jednom trenutku nije više mogla da se kontroliše pa je pljunula pevača.

Iako Semir nije u početku želeo da se raspravlja sa Gabrijelom, ona je nastavljala pa je došlo do svađe u kojoj su pljuštale uvrede, pretnje, ali i otkriveni detalji iz njihove veze.

– Droljo! Ne želim uopšte da se raspravljam sa tobom. Prija ti što si ovde, idiote jedan!

– Pa prija mi, ja sam s tobom završila šta sam imala i to je to!  – vikala je seksi Bugarka.

– A šta smo mi to imali?

– U pravu si. Ništa! – odgovorila je Gabrijela, a onda je u jednom trenutku pljunula Semira.

– Neću da te pustim zato što si gad! Da si čovek, ne bi ušao na onu kapiju! Ja sam tebe udarala kad je trebalo, sad neću!

– Gadna si mi, beži! Neću da ti priđem! Ti si devojka koja ide od jednog do drugog  momka, samo karijera ti je važna. Mene ima ko da zaštiti, mene žena nikad neće da ostavi, a ti morš da paziš šta pričaš! – derao se Semir.

– Pu*i k**ac! Ti si glup i lud! Ti si nivo koji kaže svojoj bivšoj devojci da je drolja! Jedi go*na! Ne diraj mi majku! – urlala je Gabrijela na Semira, pa nastavila još sočnije:

– Zbog drolje si hteo porodicu da ostaviš! Imam sve poruke! Nazvao si me droljom, a voliš me! Reci svima pred kamerama da si zaljubljen i da ćeš da umreš ovde zbog mene!

– Je*ala se s pola Srbije, sa svakim muzičarem! Ne postoji ni jedan bend da se ona nije je*ala bar s jednim članom, i ona će da se upoređuje s mojom ženom! – vikao je uznemireno Semir, dok su Gabrijeli svi kasnije govorili da ne psuje, jer joj se svi smeju.

– Ne možeš ti kao žensko da kažeš pu*i k**ac – govorili su kasnije Gabrijeli Aca i Ivan.GABI VS SEMIR PLJUVANJE GAĐANJE!!! (KOMPLET BEZ... by FARMERHUNTER


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop