Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 06 avgust 2015 11:44

alt

"Izvadi ga Zmaju, pokaži šta imaš!" (video)Dok je Zmaj Ali KIngu i Tomi Panteru pričao da je u nekom motelu kraj puta imao seks i po 30 puta za noć, da je uvek spreman, i da mnoge žene varaju svoje muževe sa njim, Ejmi je to slušala sa strane."Ta doktorka, ona je udata i ima dvoje dece, ona uživa samnom. Rekla je, da nije udata, pričala bi za novine, koliko ja mogu da imam seks satima. Ej, po nekoliko sati mogu", pričao je Zmaj.

Odjednom, pored Zmaja se stvorila Ejmi i počela da viče:"Hoćeš li bre da prestaneš da pričaš o seksu? Nije te sramota! Deda! Imaš 65 godina! Imaš 70 godina, ti pričaš o seksu pred ovim devojkama! Prestani! Da te nisam čula više ni reč. Vidiš da nijedna neće da bude sa tobom! Ti si nula! Mali miš! Šta to imaš u gaćama? Ajde,izvadi,pa da te pošaljemo kući! I ja odoh do finala. Ja pobeđujem. Izvadi ga Zmaju, ajde, pokaži!"

Provokacijama menekenke pridružio se i Toma Panter:
"Ma, izvadi Zmaju!"
"Pa, neće valjda Gastoz da bude bolji je..č od tebe", dobacio je i Vladimir Paspalj Tajson.
"Naravno da neće! On ovde dohvatio ove ženske, kakve su, takve su. A ja, koji sam toliko prevrnuo, postoji fim o mom seksu, meni niko ne kaže da sam broj jeda", vikao je Zmaj.
Ejmi Aminata time je bila dodatno isprovocirana, pa je uzela neki štap i počela da viče na Zmaja i preti mu, da ce ga udariti.
"Matori deda! Prestani da pričaš o seksu! Ništa ti ne možeš! Nula si ti. Nula.
"Pa, dođi da ti ga uštekam, da vidiš! Što pričaš, kad nisi probala. Ne znaš ni koliki je. U mene je veći nego u crnca. A ti si crnkinja, ti to voliš."
"Izvadi, pokaži, da vidim šta imaš! Baš bih volela da te pošaljem kući", vikala je Ejmi.
"Izvoli, otkopčaj šlic, pa vidi",  bio je provokativan i Zmaj od Šipova.
Oko njih dvoje su se svi okupili, a  oni su se besomučno svađali.
"Ma, niko bre neće sa tobom da ima seks, sve moraš sam, u tuš kabini", vikala je Ejmi.
"Pa,nisi me probala. Ajde, da ti uštekam, da vidimo kako je. Koja si ti j..ca! Nekoliko sekundi je trajalo sa Lazarom!"
Ejmi je bacila štap u stranu i otišla.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

treba njoj alatka da se smiri said:

...
Pa ako je poludela neka joj Zmaj uturi dobro a istera zlo.
06. 08. 2015

Haha said:

...
NaJBOLJI JE DAJTE MU NAGRADU ZMAJ JE PRAVI
06. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop