subota, 17 oktobar 2015 23:12

alt

Jelena ponizila Marića pred svimaJelena Golubović nije htela da ustane i pozdravi se sa Čupom. Pružila mu je ruku kada je prišao, a potom napustila dnevnu sobu u suzama i otišla u tajnu sobu kako bi se smirila.Ostali takmičari obradovali su se novom takmičaru, a Ružica izjavila da Čupov ulazak u vilu nije fer prema rediteljki.

"Jelena i ja se nikada nismo ni posvađali. Ja sam zbog posla otišao u Švedsku, a ona otputovala zbog na odmor zbog glasnih žica. Kada se vratila ušla je u "Parove", nismo se videli od 30. novembra", rekao je Čupo.Golubovićeva se posle nekoliko minuta vratila i počela da urla na Kalača: "Kako te nije sramota da dođeš?! Koliko puta sam ti rekla da me ostaviš na miru, da imam dečka? Rekla sam da ću te prijaviti policiji! Ako se nismo posvađali ne znači da smo zajedno! Mesecima se nismo videli, ja sam zauzeta!"Čupo je mirno sedeo i Jelenina vika ga nije previše uzbudila. Rediteljka se potom obratila produkciji i poručila da su "Parovi" nju izgubili Čupovim ulaskom."Obećali ste mi da ga nećete uvesti, više vam ništa ne verujem", rekla je Golubovićeva.

Nakon što je Milomir Marić krenuo da proziva večeras Jelenu Golubović i da "udara" na njen umetnički rad, ona ga je ponizila pred svima. –Vi ste iskopirali emisiju Vanje Bulića, rekla je Jelena Mariću aludirajući na to da je Marić iskopirao emisiju "Biseri".Ona ga je prozvala večeras i da joj se sveti i da je zato doveo Čupu Kalača i to sve zbog toga što su njegova tri favorita izbačena, odnosno Zorica Dukić, Slađana Petrušić i Nenad Marinković Gastoz.COPY VANJA BULIC PASTE MARIC-JECA PREGAZILA MARICA from jaca on Vimeo.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (8)add comment

... said:

...
NOCAS JE REKLA SIZIKA DA OCE DA IZADJE IZ PAROVA ALI MALO SUTRA, ZINULA JOJ ONA DEBELA BULJA ZA PARE!!
18. 10. 2015

...@ said:

...
Ispalo je ipak SUPROTNO.
18. 10. 2015

Cacaca said:

...
Jao , koja tragedija za ovu bolesnicu Jelenu ! Njen mir i njeni tajni planovi ne treba da budu poremeceni jer ona , jadna , misli da je neprikosnovena i neunistiva !!!
18. 10. 2015

... said:

...
Uso pecinski covek,treba da ostane i da mu zagorca zivot.
18. 10. 2015

Baba said:

...
Izadji Jelena.Mars napolje.
18. 10. 2015

Budala said:

...
Ko je tvoj brat Jelena?Dosta vise sa tvojim bratom.
18. 10. 2015

Istina said:

...
Ko je Jelena, da odlucuje, ko treba da udje u vilu?Neka odrzi rec i izadje.Ali sve je laz.Ona je velika folirantkinja.
18. 10. 2015

Kopriva said:

...
Bravo za produkciju.
18. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop