četvrtak, 25 februar 2016 08:52

alt

Šokirala svakom izgovorenom rečju


Iako Ljiljana, majka Ivone Negovanović Cuce, ne govori za medije, odlučila je da otvori dušu za „Alo!“ i šokirala nas svakom izgovorenom rečju.

Bez dlake na jeziku, pevačicina majka govori kako se u mladosti provodila i radila šta je htela, zbog čega opravdava sve Cucine ljubavi i ljubavnike. Da stvar bude gora, Ljiljana se ponosi razuzdanim životom koji je vodila u bivšoj Jugi, i ponosno isiče da je njena naslednica popularna kao porno-zvezda Ćićolina.

- Imam 52 godine, najela sam se, napila i naje*ala u životu, a ona neka se ponaša kako god hoće, mlada je, pa može. Mene ne interesuje šta moja deca rade u životu, neka su ona samo živa i zdrava, sve ostalo me ne zanima, jer sam sve to i ja prošla. To što Cuci zameraju, rade svi drugi ljudi, samo što se neko pokrije, a neko otkrije - kaže Ljiljana, aludirajući na ćerkinu vezu sa duplo starijim kolegom Šabanom Šaulićem.

Izvor: ALO/Pulsonline


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

budala said:

...
A CUCKA JE POPUSILA I NABILA SE NA KILOMETRE QRCEVA,TAKO DA JE CUKA ZAJ.EBALA I KEVU STO SE TICE JEBACINE.NE DA SE NAJE.BALA NEGO SE I PREJE.BALA
29. 02. 2016

grk said:

...
cuco muco sad je na tebe red da se je.bes kako mama kaze.sele je.bi se daj svakom ko ti trazi,jer ti mindza nije sapun da se potrosi.
25. 02. 2016

papalina said:

...
a cucka nam se stalno otkriva,samo da ne ozj**e
25. 02. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop