ponedeljak, 20 jul 2015 15:30

alt

Sinoć je u rijalitiju Maldivi bilo veoma burno


Sinoć je u rijalitiju Maldivi 2015 bilo veoma burno, nakon što je Matora diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Nikolasa, Ivona Negovanović Cuca odlučila je da se obračuna sa Zmajem od Šipova.

Nakon što je Jovana Tomić Matora sinoć udarila Nikolu Matovića poznatijeg kao Nikolasa, usledila je najooštrija kazna i izbacivanje iz hotela, kao i oduzimanje honorara od 3.000 evra. Zmaj od Šipova bio je posebno srećan što je Jovana napustila rijaliti, te je skako i radovao se kao malo dete, a njegovo ponašanje najviše je iznerviralo Cucu, koja ga je prvo izvređala, a potom šutnula.Cuca VS Zmaj

Posted by Hotel Maldivi Happy TV on недеља 19. јул 2015.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

srpkinja said:

...
ZNAJ JE TAKO PDVRATAN I SMRDI CAK KROZ TV SE OSECA. DRZITE GNJIDU KOME JE SEKSUALNI MANIJAK, PEDOFIL BITAN.SVE VISE MI JE ZAO ONOG DECKA KOME JE ZIVOT UNISTIO I OBOGALJI GA ZA CELI ZIVOT, A SVI CUTE O TOME I VERUJU ZMAJU
20. 07. 2015

Aauusaid@ said:

...
I TREBA DA GA NAPADAJU I ON NAPADA ZENE!!!
A OVA MUCA CUCA JE HRCAK.
20. 07. 2015

Aauu said:

...
Strašno primitivno vulgarno zlohudo biće samo pet psovki vrti na jeziku to joj je sav rečnik a i ove gnjide što napadaju Zmaja. Zmaje neka ti se stručno nadudlaju sotončine mišje jadne i bedne.
20. 07. 2015

... said:

...
Saban ne moze da se otrese od ovog zla.Kvarna ko supalj zub.
20. 07. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop