subota, 01 avgust 2015 15:32

alt

Po ulasku u serijal šokirao učesnike


Branislav Radonjić, poznatiji kao Brendon, ne krije da voli da se ulepšava, ide na tretmane, ubrizgava silikone, pa i tako mlad stavlja u kožu lica zlatne niti. Od drugih, takođe, očekuje da vode računa o svom izgledu.Baš zbog toga, izbila je svađa između Luke Spasojevića i Brendona.– Nije mi jasan dečko, koji sve to radi sebi – rekao je Luka.

– Ne razumem što neko mora da komentariše ono što ja radim na sebi, jer smatram da svi treba da se trude da rade na sebi.  Luka je, danas, imao svoj momenat, prosidbu uživo, ali,  bolje bi mu bilo da poradi malo na svom podbratku, ili stomaku.Luka mu nije ostao dužan:– Ne znam što pominje moj podbradak, ili stomak, kad ga i on ima. A, toliko propagira zdrav život.Brendon se naljutio,  a zatim je tražio da ide da spava:– Da li vi znate da ja moram najmanje šest sati da spavam? Ujutru nas opet čeka neki program, moram da se ispavam. Ne može to tako…


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop