ponedeljak, 23 januar 2012 15:41

Posle "ispovesti" Vlade Mandića, u medijima se oglasila i Bojana Stojković sa sličnom verzijom!

 

 

 

 

 

I Bojana Stojković tvrdi da ne poznaje Vladu Mandića! Baš kao što je i on pre nekoliko nedelja izjavio da nikad nije video ženu golmana Vladimria Stojkovića, tako je i Bojana ponovila za nedeljnik "Svet". Pošto je Lejdi Stojković gostovala i u emisiji "Ami G show", sa vrlo sličnim izjavama, pretpostavlja se da su se Mandić i ona dogovorili o svojim javnim nastupima na ovu temu:

 

 


- Povod za povezivanje sa dotičnim, koga čak i ne poznajem, bil je moje pojavljivanje na utakmici u Novom Sadu, na kojoj je, između ostalih, grao i on. A složićete se da to zaista nije dovoljno jak argument. Takođe, imam potrebu da istaknem da na pomenutom događaju nisam bila skrivena iza tamnih naočara, niti sam sedela u VIP loži. Naprotiv, bila sam na tribinama, baš kao i svi ostali - rekla je Bojana za "Svet".


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

LADY GAGA said:

...
NEGO, LJUDI, JESTEL ČULI?

ANĐELIJA DŽOLI TRAŽI DA JOJ GA NA REDALJKU TURE SVI IZ SPECIJALNIH JEDINICA REPUBLIKE SRPSKE, PLUS SVI DOBROVOLJCI, PA DA TAKO RAZGLAVLJENA NAPIŠE MEGA BESTSELER “ AKO NEKO PITA, NAJBOLJA JE SRPSKA KITA……( JE.BEŠ BREDA PITA….)”……
24. 01. 2012

LADY HAHA said:

...
TVOJA P.IČKA TVOJA STVAR SA KIME ĆEĐ DA SE TRPAŠ.NJIMA JE KRIVO ŠTO IH MANDA NIJE POTRPAO.IZGLEDA DA SE SADA TRPATE U TROJKU.2 U TVOJU 1.
24. 01. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop