četvrtak, 10 mart 2016 11:10

alt

Evo koje je prljave tajne o njemu otkrila


- Dosta sam ćutala dok su od mene pravili budalu! - rekla je Jelena Milošević.

Na imanje u Lisoviću pre nekoliko dana uselila se i učesnica “Farme 6“, balerina Jelena Milošević, upamćena po specifičnom odnosu sa Kristijanom Golubovićem, koja gledaocima obećava još bolji šou, navodi “Star“.

– Primorana sam da ponovo budem u rijalitiju, kako zbog novca, tako i zbog karijere. Ove sezone biću totalno drugačija – rekla je balerina, a potom obrazložila svoj odnos sa Kristijanom, u kojeg je bila zaljubljena.

– Ako me neko na “Farmi” bude pitao bilo šta u vezi sa njim, neću se više libiti da progovorim i iznesem celu istinu! Dosta sam ćutala dok su od mene pravili budalu! Kristijan nije ispoštovao dogovor koji smo imali, zamazao mi je oči nekim sitnim novcem. Platiće mi za sve! - oštra je bila Jelena.

– Ostala sam bez novca, razne ružne stvari su vezivane za mene, a on u poslednjih nekoliko nedelja nije mogao ni da mi se javi zbog žene. Želim mu svu sreću, ali ja više neću biti ona Jelena na koju je navikao! Dosta mi je svega! Iskreno, drago mi je što ga je Stanija onako izigrala, jer je to i zaslužio! E, pa, Kiki, nisu sve kao Jeca, naučićeš se valjda pameti! – razočarano je rekla Jelena.

Izvor: Telegraf.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop