sreda, 19 januar 2011 16:10

Osveta pop pevačice Anabele Bukve bivšem frizeru izazvala veliku pažnju medija!

 

 

 

Posle sinoćnjeg gostovanja u emisiji Ami G show, pevačica Anabela Bukva izazvala je pometnju na domaćoj estradi, spominjući svog frizera i Mladena Radulovića u gej konotaciji. Naime, ona je konkretno rekla sledeće:

- Imam poruku za moju frizerku koju sam otpustila zato što se zaljubila u mog bivšeg momka. Poručujem mojoj frizerki, ili frizeru, iz Šapca - ššššš, da ja ne progovorim!
E, tu je nastala pometnja jer je pevačicin dugogodišnji frizer je Bojan Repaja, za koga se zna da je bio prilično blizak sa Anabelinim bivšim dečkom Mladenom Radulovićem. Međutim, Anabela je demantovala da je njega prozvala:

- S obzirom na to da je velika šteta načinjena mom najboljem prijatelju Bojanu Repaji, želim da vas obavestim da je njegov advokat već pripremio tužbu. Nijednog momenta izjavom u AmiG šou nisam dala povoda da Bojan Repaja bude prozvan u bilo kom kontekstu. Svi oni koji prenesu ovu bljuvotinu snosiće pravne posledice - izjavila je Anabela.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (25)add comment
 1 2 3

glas razuma said:

...
Kakva glupaca.
19. 01. 2011

dasa said:

...
Ko koga j.e.b.e pitanje je sad???
19. 01. 2011

Nesa said:

Seljancura nevidjena
Seljancura nevidjena i toliko plitka da nema blage veze sa zivotom! To je nasa Estrada! 70% takvih debila ima na nasoj Estradi! Sto je najgore da ih vise od pola Srbije podrzava!
19. 01. 2011

nata said:

...
stvarno je plitka.........
19. 01. 2011

bl said:

...
ova anabela je seljancura ne vidjena.nevjerovatno na koji nacin glupaca skrece paznju na sebe
19. 01. 2011
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop