utorak, 01 januar 2019 10:31

alt

Želimo vam u Novoj godini samo dobro i lepo


Čestitamo vam Novu 2019. godinu!

Verujete u sebe i svoje kriterijume. Nemojte se stideti ako ste nekada staromodni, zato što sledite svoje principe i zato što ste sve izdržali. Kada preskačete prepreke, uvek ste jači i odlučniji da sve savladate i da se ne predajete.

Znamo, ljudi su se oko nas promenili, a zapravo ste se i vi sami promenili, jer je samo u stalnom prilagođavanju tajna opstanka. Ne gubite živce na ono na šta ne možete da utičete i na stvari koje ne možete da promenite.

Lojalnosti u poslu je sve manje. Postoje neke nove zakonitosti koje su vam nepoznate, ali vi imate svoj kodeks i njega se držite. Možda u tranziciji biznis uopšte i ne podrazumeva lojalnost? U trci za novcem gubi se duša – a ona vam, verujte, i te kako treba. Jedino ona ostaje kao putokaz da prepoznate dobro u sebi i drugima. Samo prepoznavanje onog što je dobro odvojiće vas od zla.

Zato u Novoj godini pazite na sebe:

Čuvajte zdravlje i ne preterujte.
Na miru pred polazak iz kuće popijte prvu kafu.
Mislite o onima kojima koji nemaju šansu da im u Novoj godini bude bolje.
Radite ono što daje brze rezultate. Raspremite svoju fioku na poslu, svoje ormane i stan u vreme praznika, kada ne radite.
Ne kukajte.
Okružite se pozitivnim osobama.
Želimo da ostvarite deo svojih snova u Novoj godini.

Radujte se malim stvarima – bićete bogatiji i srećniji.


Sačuvajte u sećanju trenutke sreće i prenesite ih u Novu godinu. To može da bude drago lice kome se uvek radujete, neko ko se uvek seti da vam je rođendan.

U Novoj godini budite zdravi i hrabri. Mislite o tome da će sve biti dobro, i da će sve – šta god da je – proći, a da ipak svoju sudbinu sami držimo u svojim rukama.

Život se ne meri brojem udisaja, već trenucima koji oduzimaju dah.

Želimo vam u Novoj godini samo dobro i lepo.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

ЛЕДУ ГАГА said:

...
ЦЕЦА ЗА ДОЧЕК НОВЕ 2019. ОДРЖАЛА СПЕКТАКУЛАРАН КОНЦЕРТ ПРЕД 30.000 ФАНОВА У БОРУ.
01. 01. 2019

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy