Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 04 decembar 2018 15:37

alt

Rudimental, SARS, Stereo MC's, Rasta, GramofondžijaManifestacija "Beogradska zima" trajaće ove godine od 1. decembra do 31. januara, a za doček nove godine ispred Doma Narodne skupštine nastupiće pevači Saša Kovačević i Haris Džinović, kao i bendovi Bajaga i instruktori i Dejan Petrović Big bend.

U noći pred doček, 30. decembra ispred Doma narodne skupštine nastupiće Rudimental, SARS, i Stereo MC's, dok će 1. januara na programu od 14 sati biti koncert klasične muzike, a zatim i nastupi Raste, Gramofondžije, Senidah i Disciples.


2018. isped doček za 75.000 građana

Prvi dan nove godine tradicionalno je označen manifestacijom Ulica otvorenog srca, koja se proteže na potezu od Svetorgorske do Ulice Strahinjića Bana.

Ova humanitarna manifestacija posvećena najmlađima organizovaće se i u drugim gradskim opštinama - Čukarica, Rakovica, Surčin, Mladenovac i Obrenovac.

U manifestaciju Beogradska zima se uključuju različite gradske opštine koje će programe organizovati na svojim teritorijama.

Izvor: Tanjug.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

ЛЕДУ ГАГА TRANVESTIT KOMUNISTICKI said:

...
A DJE TI JE NANOGICA ??
07. 12. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop