Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 14 oktobar 2018 06:40

alt

Jedna je od najvećih glumica Srbije i Jugoslavije


Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, saznaje se nezvanično u Udruženju dramskih umetnika Srbije.

Milena se tamo nalazila na lečenju, poslednjih dana joj je bilo loše, lekari su sve pokušali, ali nije bilo spasa. Pre dve i po godine ostala je bez supruga Dragana Nikolića i od tada se borila sa bolešću. Ovog leta je boravila u Puli i na Paliću gde je promovisana monografija o njoj. Jedna je od najvećih glumica koje su Srbija i Jugoslavija imali.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

Lolitina said:

...
Najomiljenija glumica i licnost nam ode...
Neka Ti je , Milena , vjecna slava i hvala na svemu sto si nam pruzila !
Svijet bi bio kao raj da su svi kao Ti !
18. 10. 2018

Lady Gaga mlada said:

...
Spavaj, anđele.

Spavaj, voljena naša.

Sa tobom je otišao i deo nas.

Volimo te, i srećni smo što smo živeli u Tvom vremenu.

Slava i hvala Tebi.
14. 10. 2018

... said:

...
Nek sad onaj reperski majmun i na njenu sahranu dodje da pravi MAJMUNA od sebe ne bi li ga opet pozvali u RIJALITI.

Milena
Rip.
14. 10. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop