ponedeljak, 23 novembar 2009 18:38

Niški muzičari umesto 17. decembra nastupiće tek 13. marta 2010 godine u Beogradskoj areni!

 

 

 

 

 

Koncert niške rok grupe "Galija" frontmena Nenada Milosavljevića, najavljen za 17. decembar u Beogradskoj areni, odložen je za 13. mart 2010. godine. Ovaj bend je na svom prvom nastupu u Areni trebalo da obeleži 30 godina karijere i promoviše nedavno za PGP RTS objavljenu trostruku kompilaciju "Oženiše me muzikom", a nisu navedeni razlozi odlaganja koncerta.

 

 

 

Milosavljević je nedavno agenciji Beta rekao da ne smatra da je rizična odluka da "Galija" svira u dvorani kapaciteta do 20.000 posetilaca, koja se za mnoge izvođače ispostavila kao prekrupan zalogaj.
- Polako se vraćaju prave vrednosti. Imali smo u prošlosti ogromne tektonske poremećaje, pa su se pojavili ljudi od kojih polovine se danas ne sećamo. 'Riblja čorba' je u Areni napravila više nego sjajan koncert, i mislim da se vraćaju pravi majstori koji i treba da budu na sceni - rekao je tada Neša "Galija".


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Suzana said:

...
Ne znam što su odložili koncert, možda zbog epidemije,
ali Arena bi bila puna!
23. 11. 2009

g said:

...
napunice hodnik glat
23. 11. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy