ponedeljak, 07 decembar 2009 11:17

Grupa Moj Pas organizuje takmičenje za najbolju fotografiju i najbolji video psa.

 

 

Od davnina je poznata izreka da je pas najbolji čovekov prijatelj. Ona je potrđena vekovnim toplim prijateljstvom između čoveka i ove verne životinje. Kažu da pas mnogostruko uzvraća pažnju i ljubav koju mu pružate. Ovo neraskidivo prijateljstvo potvrđuje i facebook grupa – MOJ PAS. Grupa trenutno okuplja nekoliko hiljada ljubitelja pasa, a taj broj se svakim danom sve više uvećava. Pored svog zabavnog karaktera, njeni članovi se bave zaštitom pasa, udomljavanjem, kao i povećanjem svesti za brigu o ovim plemenitim životinjama. Grupa Moj pas je ove godine organizovala nekoliko akcija za udomljavanje pasa i njihovu zaštitu.

 

Kao nagradu svim ljubiteljima pasa, koji vole svoje ljubimce i vode računa o njima, ova grupa je organizovala nagradnu igru u saradnji sa internet portalom Odgajivačnice.

 

Nagradna igra nosi naziv MOJ PAS – NAJLEPŠI PAS, a bira se:

 

  1. Najlepša fotografija psa
  2. Naljepši video psa

 

Svoje fotografije i video materijale možete poslati na zvaničnu prezentaciju: http://www.odgajivacnice.com/mojpas Na ovoj strani se se možete upoznati i sa propozicijama izbora, kao i nagradama.

 

Nastavite da volite svoje ljubimce na pravi način, budite humani i vodite brigu i o ostalim nezbrinutim životinjama.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

andrijana said:

moj komentar
ova igrica nece da se otvori,ali me zanima sta je to
:*
11. 04. 2013

lazalaza said:

...
cool :)=)
07. 12. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop