petak, 26 januar 2018 07:40

alt

Voda izaziva blagi udar elektriciteta


Zamislite vodu u koju je spakovana struja i pecka vas. O tome je razmišljao i Tesla 1920. godine, a danas u Srbiji postoji fabrika u kojoj se pakuje voda koja izaziva blagi udar elrktriciteta pri prvom gutljaju.

Već šest godina naučnici i entuzijasti u privatnom institutu "Tesla patenti" rade na proučavanju zaostavštine Nikole Tesle i pokušavaju da patentiraju ono što je on pre vek osmislio. Jedan od patenata koji je dobio licence i setifikate širom sveta jeste "Tesla voda" i njen naziv nije nikakav komercijalni trik, jer je takvu vodu zaista osmislio čuveni naučnik, a naši istraživači su ideju sproveli u delo.

- U pitanju je obična mineralna voda, ali kada se spakuje ona prolazi kroz naš jonizator koji je jedinstven u svetu. Na taj način njena svojstva budu poboljšana, o čemu svedoče i sertifikati koje smo dobili - kaže Dimitrije Ilić, PR "Tesla vode".

Pored dobrih karakteristika i najveće pH vrednosti, ono što je izdvaja jeste peckanje struje i to jeste marketinški trik u celoj priči. Zapravo voda može da prođe kroz jonizator i dobije sve potrebne karakteristike i da u nju bude spakovana struja, ali ko bi još pričao o vodi koja je samo zdrava?


Izvor: Noizz.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop