Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 03 april 2009 16:45
Bosanski pevač koji je upućen na operaciju u Tursku, ipak nije operisan.
 
 
 
Pokušaj da se spase desno oko Halida Bešlića ipak nije usledio. Kako su doktori iz istambulske klinike procenili da je još uvek rano za ovako komplikovanu operaciju i da bi pevač trebao da se prvo oporavi nekoliko nedelja, pa tek tada da se pristupi hirirškom zahvatu.
 
 
 
Sa Halidom je u Istambul otputovao i njegov sin Dino i sarajevski doktor koji ga je već operisao. Za sada slavnom pevaču jedino ostaje da nastavi oporavak u krugu porodice, aposle nekoliko nedelja bi trebao ponovo da ide na pregled u glavni grad Turske.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

mila said:

...
nek ga Bog cuva
04. 04. 2009

----------------------------------- said:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
da brzo ozdravi pa da nam opet pjeva
04. 04. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop