petak, 09 oktobar 2009 18:24

Veliki broj poznatih okipio se na zabavi u klubu "Colonial Sun" gde su se brojali i igrali virtuelno različite sportove!

 

 

 

 

 

Ivan IvanovicSinoć je u klubu "Colonial Sun" održan "Gillette Fusion Phenom party" na kom je ovaj brend predstavio svoj novi proizvod, brijač sa najnežnijim sečivom. Ambasadori Gilletta - Rodžer Federer, Tajger Vuds i Tijeri Anri su na ovom partiju imali adekvatnu zamenu, Nikolu Djurička i Pavla Ninkova, koji su uz prisustvo velikog broja poznatih ličnosti, predstavili gostima golf i fudbal.

 

 

 

Poznati su demonstrirali gostima koliko su dobri u sportovima kojim se bave i izazvali ih da pokažu svima koliko mogu biti fenomenalni u golfu, fudbalu ili tenisu. Ovom zanimljivom događaju prisustvovali su: Branislav Lečić, Cile Marinković sa porodicom, Ivan Ivanivić, Luka Tešanović, Ivan Zarić, Ivana Zarić, Ivan Bekjarev, Vjera Mujović, Uroš Đurić, Lazar Sakan i mnogi drugi, a za dobru atmosferu se pobrinula i voditeljka programa Jovana Janković.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

XXL said:

...
Ovom Djuricku ne bih oprostila...
09. 10. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop